Cambridge 49 on vertical wall

Hogy néz ki a Cambridge Xtreme zsindely a tetőmön? Drón videó

Vágjunk rögtön a közepébe:

A Cambridge Xtreme 9.5° pazarul mutat a tetőjén!

Bizonyosodjon meg erről Ön is ebben a drón készítette videóban. 

A Cambridge Xtreme 9.5° a legjobb választás, ha a tökéletes zsindely tetőt keresi. Ez az extrém tetőzsindely mindent tud: exkluzív külőö megjelenés, bámulatosan alacsony minimális tetőlejtés, a tetőformák széles választéka, extrém biztonság háza számára...

A Cambridge Xtreme 9,5° az ideális tetőfedési választás minden projekthez. Akár egy "egyszerű" kertes házat tervez építeni, akár egy nagy volumenű bevásárló központot vagy hotelt, ez a tetőzsindely minden célnak tökéletesen megfelel.

Xtreme tetőlejtés = 9,5° (!)-tól egészen fel, 90°-ig!

Egészen a közelmúltig a bitumenes tetőzsindely felrakása minimum 15°-tól volt lehetséges és a maximum tetőlejtés is 85° volt. A Cambridge Xtreme IKO zsindely messze, több, mint 35°-al túlszárnyalja ezt a tetőlejtési minimum határértéket! Szemben a hagyományos tetőfedési anyagokkal, amiknek használatát behatárolja a fenti minimum 15°-os megkívánt tetőlejtés, a Cambridge Xtreme 9,5° zsindely már 9,5°-os tetőlejtéstől rakható! A maximális tetőlejtés, ahová ez a hátoldalán öntapadó réteggel ellátott zsindely rakható, az a függőleges falfelület! Így aztán a Cambridge Xtreme 9,5° IKO bitumenes tetőzsindely a lehetőségek egy teljesen új dimenzióját tárja fel a magastetők fedésének piacán, olyan alacsony hajlásszögtől, mint a 9,5°, fel egészen a 90°-os, függőleges fal borításig. nincs többé határ a tetőfedés terén!

Minden tetőformára kiválóan alkalmas

Ez a széles tetőlejtés variáció eredményezi, hogy a Cambridge Xtreme 9,5° zsindely sokféle tetőforma fedésére alkalmas: az egyszerű nyeregtetőtől a klasszikus manzárd tetőig, a formás torony fedésétől a tűzfal borításáig. Köszönhetően a maximálisan lehetséges 90°-os tetőlejtésnek, akár függőleges felület is borítható ezzel a zsindellyel, amivel teljesen egyedi megjelenést biztosíthat épületének.

Meggyőző ellenállás a szél hajtotta esővel szemben

A hátoldalt borító öntapadó résznek köszönhetően, ez a zsindely a legdurvább szél hajtotta esőnek is ellenáll. A Cambridge Xtreme 9.5° zsindelyt a KIWA-BDA Institute Netherlands tesztelte, és meghaladja a CEN/TR 15601:2012 számú szabványt. Ez a szabvány 47 km/h sebességű szelet és 89 mm/h csapadék mennyiséget ír elő a teszteléshez. Ilyen extrém időjárási helyzet 50 évente fordul elő Európa területén. (A BRE Institute szerint) . A Cambridge Xtreme 9.5° zsindely ellenállt még a 61 km/h erősségű szél által hajtott, 120 mm/h esőnek is. Biztonsággal kijelenthetjük, hogy a Cambridge Xtreme 9.5° biztonságos választás, ha extrém időjárásról beszélünk.

A Cambridge Xtreme 9,5° a legbiztonságosabb megoldás minden projekthez!

Nem csak ez az extrém ellenállás, valamint az extrém tetőlejtési határérték kívánalmak teszik ezt a zsindelyt a legjobb választássá. A nagyobb táblaméret gyors és esztétikus zsindely felrakást tesz lehetővé, a 7 természetes színváltozat pedig minden tetőstílushoz passzol.

Érdekli a blogban megemlített termékek valamelyike?

Cambridge Xtreme 9.5°

Cambridge Xtreme 9,5° zsindely

A legjobb tetőzsindely: minden építészeti megoldáshoz tökéletes
7 szín / 3,10 m² per csomag